Viewed 55 times 1 Answers
0
به نظرتون از نظر پیدا کردن کار بعد از دوره رشته business marketing کالج جورج براون بهتره یا سنکا؟ (بدون در نظر گرفتن ویزا)
2021-09-30 11:26:00 Canada ویزایدانشجویی #پیدا کردن کار
1 Reply
بهترین کاری که میتونید بکنید تا خودتون مطمین بشید توی لینکدین اکانت ایجاد کنید برای مقایسه تو بخش اطلاعتون، همین بیزینس مارکتینگ رو بزنید یه بار محل تصحیلتون رو بزنید جورج بروان، یه بار سنکا هر محل تحصیلی که بزنید تو بخش jobs، میاره که چند نفر alumni تو فرضا شرکت ماروسافت فارغ التحصیل اون کالجی که شما زدید دارن کار میکنن البته اینم در نظر بگیرید که سنکا کالج بزرگتری هست نسبت به جورج بروان، پس تعداد فارغ التحصیلاش به نسبت بیشتره
2021-09-30 14:32:00

Similar Question:
#پیدا کردن کار

قدیمی که تجربه دارن و ادمینهای محترم، ممنون میشم نظرتون رو ببینم! ? من بعد از تحقیقات فراوان تصمیم گرفتم برای فال سال بعد برای NBCC اپلای کنم! به نظرتون انتخاب خوبی هست از نظر آفیسر؟ یا آفیسر همون چندتا کالج اول که معروف و به قولن دهن پر کن هستن، رو قبول داره؟ ?
2021-09-22 05:03:00 #Canada

من پذیرشم تازه امده واسه ژانویه به نظرتون از نظر زمانی مناسبه برای اقدام ویزا یا واسه ترم بعدش اقدام کنم ؟
2021-09-25 02:12:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

وبسایت معتبر برای پیدا کردن ر (و نه دانشگاه های کانادا ! ) چی هستش؟ یکی از م به عنوان یکی از معتبرترین وبسایت ها برای یافتن رنکینگ، وبسایت topuniversities رو پیشنهاد دادن ولی اون سایت اصلا نمیتونه کالج واسه کانادا پیدا کنه و فقط دانشگاه پیدا میکنه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-02 09:22:00 #Canada

من ۲۲ سالمه و دانشجوام اما میخوام وسط درسم برای کالج یه رشته ی دیگه اپلای کنم ( computer programming ) مثلا اما شنیدم تو این سن ریسک ویزا دارم این درسته ؟؟؟ از طرفی نمیخوام بگم دانشجو بودم و انصراف دادم و میخوام تغییر رشته بدم ! میتونم سابقه کار الکی ارائه بدم که مرتبط با کامپیوتر باشه برای راضی کردن آفیسر ؟
2021-08-30 11:20:00 #Canada

من تو سایت سفارت قسمت دی ال آی نامبر رفتم و برای دانشگاه های مثلا ریچموند و ویکتوریا در بریتیش کلمبیا دیدم که قسمت الیجیبل زده بود نه .سوال من اینه که یعنی اگر ما در این دانشگاه تحصیل بکنیم نمیتونیم کار بعد از تحصیل انجام بدیم؟(چون خیلی ایرانیا اونجا تحصیل میکنن)
2021-09-08 04:02:00 #Canada